Sofie beAangezien je deze pagina leest, zal je ongetwijfeld willen weten wie er achter deze website zit! In september 1982 zag ik het levenslicht als Sofie De Valck. Nadat ik in 2004 afstudeerde als informaticus, heb ik gewerkt als consultant, leerkracht informatica en ICT-coördinator. In 2010 wou ik er echter een andere uitdaging bijnemen en startte ik in bijberoep enkele websites op. Zelf vond ik dat er te veel websites bestaan op het internet, waarbij je door de bomen het bos niet meer kan zien. Vanuit dit standpunt, ontwierp ik enkele websites waarbij bezoekers echt zouden vinden waarnaar ze op zoek zijn. Omdat ik dit na enkele jaren niet meer kon combineren met een ander beroep, koos ik er in 2017 voor om volledig voor deze websites te gaan. Daardoor ligt mijn focus sindsdien voor de volle 100% op al mijn websites en kan ik meer kwaliteit bieden als voordien. Ondertussen zijn mijn websites en domeinnamen uitgegroeid naar websites met een doelpubliek in België, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Onder de websites bevinden zich onder andere informatieve websites voor een specifiek thema, bijvoorbeeld: voor het volgen van opleidingen in Nederland of België, voor het huren van een wagen, voor het boeken van een vliegticket, voor het boeken van een campingvakantie en nog veel meer mogelijkheden! Bij deze algemene websites, worden steeds producten, diensten of reizen weergegeven, alsook een overzicht van webshops waarbij je terecht kan voor deze producten. Naast deze algemene websites, zijn er ook websites ontworpen met een overzicht van kortingen. Op die manier kan je de gewenste korting vinden van een bepaalde webshop, of in een bepaalde categorie!

Sofie werkt samen met vele honderden bedrijven, reisbureaus en andere organisaties die gelegen zijn in België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, China en nog vele andere landen ter wereld. Alle bedrijven waarvan gegevens, aanbiedingen of andere informatie op één van de websites staan, hebben hiervoor hun goedkeuring gegeven. Om dit in goede banen te leiden, wordt er samengewerkt met bedrijven zoals TradeTracker, Awin, Tradedoubler, Daisycon en nog vele andere organisaties. Enkele voorbeelden van organisaties waarmee samengewerkt wordt, zijn: Booking.com, TUI, Landal, Center Parcs, Holiday Suites, Collishop, Studio 100, Plopsa, Ali Express, Coolblue, Mediamarkt, HEMA, Corendon, Connections, FlixBus, Albelli, AsiaDirect, Voordeeluitjes, Birckenstockshop, Neckermann, Disneyland Paris, Megagadgets, Kras, Bol.com, Ockyz en nog honderden andere bedrijven!